Om Oss

Om Oss 1

Om Goingoutdoor.se

Goingoutdoor är en butik som tillhandahåller Outdoorprodukter för vanligt folk till humana priser.
Företaget bakom Goingoutdoor har i över 10 år drivit handel med produkter inom actionsport. 2018 startades Goingutdoor som ett komplemet till denna verksamhet.

Goingoutdoor

Vi tillhandahåller produkter av högkvalité till lågt pris som passar till aktiviteter utomhus. Allt från camping, sport och andra roliga äventyr man kan hitta på utomhus. Vi begränsar oss såklart inte till rena utomhus produkter men vårt mål är att fler ska vilja aktivera sig utomhus med rätt utrustning. Det ska såklart inte kosta en förmögenhet att komma ut och där kommer vår prispress in. Många av våra medarbetare använder själva dessa produkter vilket i slutändan byggt upp en grund för att starta denna sida. Vi hoppas ni kan njuta av naturen till fullo med våra produkter!

Wizeguy Sweden AB

Goingoutdoor.se drivs av Wizeguy Sweden AB som har jobbat med ehandel många år. Vårt mål har alltid varit att förbättra kundservice, orderhantering och leveranstider. Det har gjort att vi byggt upp bra system för att hantera beställningar fort från vårt egna lager. Det ger oss en stor fördel då vi kan gå ut på lagret och titta, känna på produkterna mm. Goingoutdoor.se är ett led i vår utveckling då vi alltid letar nya marknader och lösningar. Vi har sett ett behov av dessa produkter från kunnig personal som kan hjälpa till att hitta rätt produkt och även hjälpa till snabbt när det blir fel. 

Uppgifter

Wizeguy Sweden AB
Söderforsgatan 33
75228, Uppsala
Orgnummer 556699-4488

 

1