Butiken

Från och med 1 februari är våran fysiska butik öppen igen. Men för att vi skall kunna fortsätta hålla den öppen ber vi er följa våra råd.

Kom symtomfri

Vi som arbetar på Goingoutdoor (Wizeguy Sweden AB) är alltid helt symtomfri när vi är i butiken. Därför ber vi er att även ni skall vara detta.

Håll ditt besök kort

Förbered gärna ditt besök hos oss innan. Kolla på hemsidan vilka produkter du vill kolla på och skriv en lista så vet du vad vi ska plocka fram åt dig.

Max 2 besökande

Vi tar emot 2 besökande åt gången. Tänk därför på att försöka besöka oss ensamma.

Håll avstånd

Trots att vi begränsat antalet besökande i butiken krävs det att ni som besöker oss håller avstånd till varandra och oss som jobbar i butiken.

Använd hemsidan

Även fast butiken öppnar igen önskar vi att de som kan beställa via hemsidan skall fortsätta att göra det. Vi fortsätter att skicka och lämna ut ordrar precis som tidigare.

Vid ditt besök

För att vi ska kunna hålla oss till pandemilagen är butiksdörren låst, använd ringklockan vid dörren när ni kommer så öppnar vi dörren åt er. Är det redan 2 besökande i butiken kommer vi ut och meddelar detta och ni får vänta utanför tills vi har möjlighet att ta emot er.

Våran butik finner ni i Wizeguy Actionshops lokaler på Söderforsgatan 33, Uppsala.

Här har vi alla produkter som du ser i våran webbshop och du kan enkelt komma in och får råd eller kolla in produkten innan du väljer att slå till.

Vet du vad du vill ha men har bråttom så kan du beställa i webshopen och välja hämta i butik som leveransval.

Butikens öppettider (helgfria vardagar)
Måndag: 11-17
Tisdag: 11-17
Onsdag: 11-17
Torsdag: 11-17
Fredag: 11-17
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

1