Cmee

Cmee är ett nytt varumärke under Spectrafence. Spectrafence har sålt GPS-klockor sedan 2016, via återförsäljare och egen hemsida, både i Sverige och övriga Norden.

Målet med Cmee är att erbjuda det bästa och säkraste produktsortimentet inom GPS-klockor för barn. Det finns en del oklarheter kring dessa produkter på marknaden samt att det saknas adekvat säkerhet. För Spectrafence är detta en viktig fråga då produkterna skall bäras av barn och ge trygghet till föräldrar. Cmee-klockor är givetvis CE-märkta och godkända.

För Spectrafence handlar det inte bara om att säkerställa själva klockan, utan hela säkerheten kring funktionen för GPS-klockan. Med en GPS-klocka från Cmee är det inte bara själva klockan du får ta del av. Det är ett helt system med klocka, app och serveranslutning. Detta innebär kort och gott att du som konsument vet vart dina personuppgifter finns lagrade, samt att barnets position och uppgifter inte hamnar i orätta händer.

Många liknande produkter på marknaden skickar platsinformation och personuppgifter till okända serversystem i andra länder, tredjeparts appar. Det innebär att gällande lagar och regler inte följs. Spectrafence lösning är egen app och server. All data och alla personuppgifter lagras på vår egen server i Eslöv, den är helt dedikerad till detta ändamål och delas inte med någon annan. Det innebär total kontroll och bästa säkerhet för dig som använder Cmee. Spectrafence är i dagsläget helt ensamma om detta! Allt för att ge barn och föräldrar den säkraste produkten på marknaden. Ta det säkra före det osäkra och välj en Cmee-klocka!

4